AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Φρέιζερ: Με ενδιαφέρει να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ και να δίνω τα πάντα

Ο Τιμ Φρέιζερ έχει ξεχωρίσει σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως το μπάσκετ το έχει κάνει πιο έξυπνο με δύο πτυχία, ενώ όπως τόνισε αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να δίνει τα πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τι τον έφερε στην ΑΕΚ: «Με προσέγγισε η ΑΕΚ και υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή για να αποδεχτώ την πρόταση της ΑΕΚ ήταν η κουλτούρα και η παράδοση της ομάδας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα της ομάδας είναι εξαιρετικό, ήμουν ενθουσιασμένος όταν επικοινώνησαν μαζί μου και κάπως έτσι πήρα την απόφαση να έρθω.

Σίγουρα θα ήθελα να παραμείνω στο ΝΒΑ. Αυτή την στιγμή είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία γιατί στο «παιχνίδι» της ζωής αλλά και του μπάσκετ το παν είναι η ευκαιρίες και θέλω να εκμεταλλεύομαι τις περισσότερες που μου παρουσιάζονται. Θέλω να απολαύσω την παρουσία μου στην ΑΕΚ και να δώσω την καρδιά μου. Δεν θέλω να κοιτάω μπροστά και συγκεντρώνομαι στην κάθε μέρα ξεχωριστά. Με ενδιαφέρει να φοράω την φανέλα της ΑΕΚ και να δίνω τα πάντα».

Για τι κρατάει από το ΝΒΑ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν έχω κάποια αγαπημένη ανάμνηση από την καριέρα μου στο ΝΒΑ, αλλά έχω πολλές καθώς στάθηκα τυχερός και βρέθηκα σε πολλές διαφορετικές ομάδες. Είχα σπουδαίους συμπαίκτες όπως ο Γιάννης που είναι από την Ελλάδα. Είχα την ευκαιρία να παίξω στο Μιλγουόκι μαζί του. Νιώθω ευλογημένος για τις ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν και ελπίζω να δημιουργήσω ακόμα περισσότερες στην Ελλάδα.

Ένα πράγμα που μπορώ να σου πω για τον Γιάννη είναι πως δουλεύει σκληρά και παραμένει ο εαυτός του. Είναι δουλευταράς, ηγέτης και οικογενειάρχης. Αποτελεί παράδειγμα για τα μικρά παιδιά. Είναι ηγέτης και κάθε φορά που μιλούσα μαζί του για διάφορα πράγματα εκείνος ήξερε να ακούει και δεν μπορώ να πω το παραμικρό για εκείνον ακόμα και σήμερα. Είναι φοβερός, συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι του και αποτελεί το «πρόσωπο» του ΝΒΑ».

Για ένα ιδιαίτερο πρόσωπο της οικογένειάς του: «Η γιαγιά μου έφυγε από τη ζωή όταν εγώ ήμουν στο γυμνάσιο. Είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Ακόμα και σήμερα με κοιτάει από ψηλά, μου δίνει σοφία και με καθοδηγεί. Έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, ξέρω ότι με παρακολουθεί από εκεί ψηλά και θέλω να είναι περήφανη για μένα».

Για τις σπουδές του στο κολλέγιο: «Είναι τεράστιο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό με το μπάσκετ, ότι μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. Ήμουν τυχερός που βρέθηκα στο κολέγιο και κατάφερα να αποφοιτήσω με δυο πτυχία. Με βοήθησε να γίνω έξυπνος και όπως είπα έπαιξα στο ΝΒΑ για 8 χρόνια με διαφορετικές ομάδες, έμαθα πολλά και πήρα πράγματα που θα με βοηθούσαν στην πορεία από μεγάλους παίκτες όπως συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Είμαι τυχερός που κατάφερα να πάρω γνώση και να μπορώ να την μοιράζομαι στην ΑΕΚ και που ξέρεις, ίσως μας βοηθήσει να πάρουμε νίκες».