AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική ήττα στην Κηφισιά για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 2-1 από την Κηφισιά σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους. Η Κηφισιά είχε ένα δοκάρι με σουτ του Καλλέργη στο 3ο λεπτό και η ΑΕΚ Β απάντησε με ατομική προσπάθεια και σουτ του Τζούντα Γκαρσία που έφυγε άουτ στο 17′.

Τελικά το γκολ ήρθε για την Κηφισιά στο 36′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Στέλιου Ποζατζίδη.

Η ΑΕΚ Β ισοφάρισε στο 50′ μετά από σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, κεφαλιά-πάσα του Μαχαίρα από το ύψος του δεύτερου δοκαριού και μονοκόμματο πλασέ του Σπυριδάκη. Στο 63′ όμως, σε μία φάση συνολικής κακής ανασταλτικής λειτουργίας της ΑΕΚ Β, το φαινομενικά ακίνδυνο σουτ του Βαφέα κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ Β και έτσι έγινε το 2-1.

Στον αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς που είχε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ Β από τον Δεκέμβριο του 2021.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αγριμάκης, Στ. Ποζατζίδης, Σμπώκος, Παυλάκης, Σπίνος, Βαφέας, Λ. Ποζατζίδης, Γκίνης, Πέιος, Καλλέργης, Ιατρούδης.
Αγωνίστηκαν και οι Δημοσθενιάδης, Παναγιώτου, Δασκαλάκης, Σωτηράκος, Κουιρουκίδης, Τετέι, Μπαρμπόσα, Μπάκος, Παπασάββας.
ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (65′ Θεοχάρης) Ραντόνια, Τρούμπουλος, Κάτσικας, Παρράς (46′ Σταμούλης) Μουστακόπουλος (79′ Σαμπανάτζοβιτς) Ρουκουνάκης (65′ Πάπα) Γερολέμου (79′ Κορομηλάς) Τζ. Γκαρσία (23′ Σπυριδάκης) Μαχαίρας (86′ Σκόνδρας), Ε. Χριστόπουλος (65′ Γκολφίνος).