AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δυσκολίες της ΑΕΚ για να κρατήσει τον Κριχόβιακ

Το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα από την Πολωνία ανέφερε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να χτίσει τη νέα ΑΕΚ πάνω στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ωστόσο δημοσιογράφος από την Πολωνία έρχεται να βάλει… φωτιά και στέκεται στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Ένωση στην προσπάθειά της να διατηρήσει τον διεθνή μέσο και μετά το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Λούκας Βισνιόφσκι και την ιστοσελίδα «meczyki.pl», η ΑΕΚ θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Κριχόβιακ και μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Πολωνός έχει στην… άκρη και το συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, όμως οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι ίσως εξετάσει και την προοπτική να αγωνιστεί σε κάποιον εξωτικό προορισμό και να μην μείνει στην χώρα μας.

«Θα είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μετά το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι περνάει καλύτερα σε σχέση με την ζωή στο Κράσνονταρ. Δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο ενός εξωτικού προορισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βισνιόφσκι.