ΟΠΑΔΟΙ

Original Πάτρας: Το ποτήρι ξεχείλισε, στήριξη στην ΑΕΚ, ευθύνες στον πραγματικό φταίχτη

Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και χρόνια είδαμε και ζησαμε πολλά από έναν πρόεδρο που δεν σέβαστηκε στο ελάχιστο την ομάδα και τους οπαδούς της. Από απαξιωτικες δηλώσεις τύπου”..άμα γουστάρω φέρνω Λουτσεσκου και δε με νοιάζει τι θα πει ο κοσμος της ΑΕΚ..”, λες κι η ΑΕΚ είναι τσιφλίκι του κι εμείς αόρατοι, μέχρι τη μυθική αποποίηση ευθυνών μετά από βαριά ήττα έξω από το ΟΑΚΑ”.. εγώ δεν είμαι πρόεδρος της ΑΕΚ, εγώ ήρθα εδώ για το γήπεδο, αν ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ αυτούς τους παίκτες θα είχε!;..”

Ο αγωνιστικός εξευτελισμός ήταν αναπόφευκτος με τη πολιτική των ελεύθερων και δανεικων και ενός ροστερ που ποτέ, ακόμα και σήμερα, δε βρέθηκε σε υπεροπλία. Κάθε μαύρη σελίδα αγωνιστικά συνοδευόταν απο την συνεχή επιρριψη ευθυνων στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές απο την πλειοψηφια του ελεγχόμενου απο την ΠΑΕ τύπου και πότε μα ποτέ στον κύριο και μοναδικό υπεύθυνο! Φυσικά δε συνέβη το ίδιο όταν στεφθηκαμε πρωταθλητές αφου ήταν αυτός τελικά που σαν πρόεδρος της ΑΕΚ σήκωσε τη κούπα για μια ομάδα υπερβαση, που οχι μόνο δεν την ενίσχυσε κατοπιν αλλά τη σκόρπισε κιόλας!

Φυσικό επακόλουθο το ξενέρωμα και η εσωστρέφεια με τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ να τα ανέχεται όλα αυτα στο βωμό της κατασκευής του γηπέδου μας.Ηρθε η πολυποθητη ώρα λοιπόν που όλοι αναμεναμε και μας περίμεναν τα χειρότερα. Απλησιαστες τιμες στα εισιτηρια διάρκειας, απαγορευτικά για μη έχοντες, υποδηλωνοντας ταξικο διαχωρισμό και την αρχή μιας πελατειακής σχέσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και στους οπαδούς της. Η ολοκληρωτική δε διαθεση αυτών προς εξάντληση, καθιστά πρακτικά αδυνατο για τις καινούργιες γενιες να δουν και να αγαπησουν την ΑΕΚ, στερωντας μας νέες φουρνιες οπαδών. Η πρόσφατη τοποθέτηση της ΠΑΕ για την αργοπορημένη επιστροφή της ΑΕΚ στη ΝΦ, λες και δε το ξέρανε, τα λέει όλα… “…Οποίος δε γουστάρει να φέρει τα διάρκειας πίσω…” . Και γήπεδο δλδ να μη δει;! Οκ! Μήπως ν’αλλαξουμε κι ομάδα;; Μάλλον κάποιος άλλος πρεπει ν’αλλάξει ροτα, και άμεσα, γιατί πολύ απλα

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.

ΥΓ1: Κι επειδή η ΑΕΚ είναι ΙΔΕΑ κι όχι ΠΡΟΙΟΝ, παραθέτουμε το ακόλουθο αποσπασμα:”…ΑΕΚ δεν σου ταιριαζει ο επαγγελματισμός, ΑΕΚ δε μπορεί να σε ταυτίσει κάνεις με το Δία, που έχει το χιλιάρικο, ΑΕΚ δε σου ταιριάζει οικονομικός επιτροπος,ΑΕΚ δε χρειάζεσαι λογιστές, γραφεία, ΑΕΚ βρίσκεσαι καθημερινά στο δρόμο, στα προσωπα μας, στα γραφεία μας, στα θρανία, στα αμφιθέατρα, στα κιβώτια που κουβαλάμε, ΑΕΚ να το θυμάσαι, είμαστε όλοι εμείς το πρόσωπο σου, η σφραγίδα σου, το τιμολόγιο σου…”.. Απόσπασμα απ’τό ORIGINAL 21 μανιφέστο της άνοιξης του ’88.

Υ.Γ 2 Αδέρφια συντονιστείτε. Δεν είναι γκρίνια και μιζέρια να φωνάζεις για το δίκαιο.. Μιζέρια είναι να δέχεσαι τα πάντα αμάσητα από έναν παπαρενα. Στήριξη στην ομάδα. Ευθύνες στον πραγματικό φταίχτη.

ΥΓ3: ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

Original 21 club patras…since 1986
“..σα το παλιό καλό κρασι..”