AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Βυζαντινή Γωνιά χορεύει σε ρυθμούς “Αγιά Σοφιάς” με διήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων (video)

Η μέρα των εγκαινίων για το γήπεδο της ΑΕΚ πλησιάζει. Την Παρασκευή στις 20:00 η “Αγιά Σοφιά” ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους Ενωσίτες.

Μέχρι τότε το γνωστό καφέ – εστιατόριο Βυζαντινή Γωνιά χορεύει σε ρυθμούς γηπέδου ΑΕΚ με διήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων.

Αναλυτικά:

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
21:00 Σε μια Old School εκδήλωση συζητάμε, θυμόμαστε και αναπολούμε τα όμορφα χρόνια του Σταδίου ΑΕΚ Νίκος Γκούμας με καλεσμένους τους:
–    Τάκη Παναγιωτακόπουλο  με τον οποίο και θα ξεφυλλίσουμε το νέο του λεύκωμα με τα εισιτήρια των αγώνων της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια «1979-2003 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»
–    Αλέξανδρο Μαργαρίτη,  που θα θυμηθεί μαζί μας εμβληματικές μορφές και μυστικά του γηπέδου
–    Γιώργο Κοσκινά (AEKOSKO) με τη δική του αναδρομή από τη μέρα που γκρεμίστηκε το γήπεδο έως και σήμερα
–    και Mιχάλη από το Michelangelo AEK LIVE που θα μας μιλήσει για τα χρόνια που βιντεοσκοπεί τα έργα και θα θυμηθεί μαζί μας χαρακτηριστικές στιγμές της βιντεοσκόπησης

θα ακολουθήσει ΑΕΚοσυζήτηση μέχρι το πρωί με τωρινά και παλαιά στελέχη από την ευρύτερη οικογένεια της Α.Ε.Κ. από τη διοίκηση μέχρι την εξέδρα και

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ WELCOME BACK HOME  
Από το πρωί ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη γιορτή ενώ το μεγάλο μας πάρτυ ξεκινάει στις 17:00 με ηλεκτρονική μουσική από τον Guest DJ NasosDallis,  κιτρινόμαυρο face painting για τα παιδιά με καλεσμένο τον PADA PADOU, χαιρετισμούς από εμβληματικές μορφές της ομάδας και φυσικά άφθονη μπύρα, κοκτέιλς και φαγητό για να γιορτάσουμε ΑΕΚτζίδικα την ιστορική ημέρα των εγκαινίων.
20.00-23.00  θα μεταδώσουμε από τις τηλεοράσεις μας την τελετή
και αμέσως μετά
23.00 με 02.00 LIVE στη σκηνή της ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΓΩΝΙΑΣ οι ORIZONTES MUSIC BAND με ελληνικό και ξένο ροκ με  guest τον φίλο και γνωστό από τους 2002 GR Χρήστο Στεργίου.
Πληροφορίες,  κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2102527997, 6981697754 ,
ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο FACEBOOK:
https://www.facebook.com/neavizadinigonia
ή με email στο : [email protected]