AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ να ‘σαι και να μη φοβάσαι απόψε στη Λεωφόρο

Η ΑΕΚ έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενούνται απόψε (21:30, Cosmote Sport 1) από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Στόχος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα είναι η νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την εκτός προγράμματος ήττα τους από το Βόλο. Αλλά και για να πάρει ένα «διπλό» το οποίο μπορεί να της αλλάξει την ψυχολογία, να τη βοηθήσει να χτίσει χαρακτήρα -ως μια «νέα», ακόμα, ομάδα- και να επαναφέρει την ηρεμία εντός κι εκτός της ΑΕΚ.

Μοναδικό πρόβλημα για τον 48χρονο τεχνικό της Ένωσης είναι αυτό του Στίβεν Τσούμπερ, όπου καλείται να το καλύψει με έναν εκ των Ελίασον, Άμραμπατ ή Λιβάι Γκαρσία. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου σε αποστολή της ομάδας αλλά και η συμμετοχή του Φαν Βέερτ σε αυτή που δεν αποκλείεται να πέσει στη… μάχη εάν χρειαστεί.

Μια πιθανή 11άδα αν και ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του Αλμέιδα αποτελείται από τους εξής παίκτες σε σχηματισμό 4-2-3-1: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο.