Μήτογλου: Έτοιμοι και με πλάνο απέναντι στον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκεί που όπως δήλωσε ο Γεράσιμος Μήτογλου θα υπάρχει πλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Η προσπάθειά μας ήταν πολύ καλή. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους”.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: “Μετά την ήττα συγκεντρωθήκαμε πιο πολύ και δουλέψαμε πιο σκληρά. Μιλήσαμε με τον προπονητή και ακολουθήσαμε το πλάνο του. Μπήκαμε στον ΠΑΟΚ, τώρα έχουμε τον Ατρόμητο και κοιτάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι”.

Για το ότι τα 4/5 της άμυνας (μαζί με τον Τσιντώτα) στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν Έλληνες: “Είχαμε καλή συνεργασία. Ήταν πιο εύκολο γιατί μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, μπορούσαμε να κατευθύνουμε πιο εύκολα αυτά που θέλαμε να πούμε”.

Για το αν υπάρχει πίκρα για τη μη μείωση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό, παρόλο που η ομάδα του Πειραιά έχασε βαθμούς βαθμούς: “Εννοείται, κάθε βαθμός παίζει ρόλο όταν θες να πρωταγωνιστήσεις. Τα πράγματα συνέβησαν έτσι και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Κοιτάμε τώρα αυτά που έρχονται στο μέλλον”.

Για το ματς με τον Ατρόμητο: ” Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχει καλή έδρα και πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε εκεί έτοιμοι με το πλάνο μας για να δώσουμε το 100%”.

Για το ότι ο Ατρόμητος έχει αλλάξει προπονητή και έχει ανάγκη από βαθμούς: “Επειδή όπως είπατε θέλει βαθμούς. Πιστεύω ότι θα παίξει με μεγαλύτερο πάθος και πιο πολύ δύναμη. Θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε”.