AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Πινέδα με την ΑΕΚ να μην τα παρατά!

Μπορεί η Θέλτα να αξιώνει το ποσό των 5.500.000 ευρώ για τον Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο η μεταγραφή του Λούκα Ντε Λα Τόρε τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου.

Πως όμως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή; Η ομάδα του Βίγκο θέλει να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να αφήσει τον Μεξικανό μέσο να αποχωρήσει. Ιδανικά μια πώληση που θα της φέρει ρευστό στα ταμεία της. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και ειδικά με το ποσό που φέρεται να ζητάει η ισπανική ομάδα.

Για την ΑΕΚ η υπόθεση έχει διαφορετικά δεδομένα. Ο Μεξικανός μέσος παραμένει ο διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή.

Υπό τις οδηγίες του 48χρονου κόουτς, ο 26χρονος παίκτης έκανε παπάδες στην Τσίβας, κερδίζοντας και το εισιτήριο για την La Liga.

Την ίδια ώρα, ένα από τα «όπλα» της ΑΕΚ είναι το γεγονός πως ο Πινέδα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Μεξικό, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πάντως έχει γίνει ξεκάθαρο πως με τα τωρινά δεδομένα η πρόταση προς τη Θέλτα θα έχει να κάνει με δανεισμό του ποδοσφαιριστή, καθώς τα ποσά που έχουν βάλει στο τραπέζι οι Ισπανοί για την αγορά του 26χρονου είναι μέχρι στιγμής σε απαγορευτικά επίπεδα.