AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ρουμάνοι μπλέκουν την ΑΕΚ με Μορουτάν και Μαν (photo)

Δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν την ΑΕΚ είναι ο εξτρέμ της Γαλατασαράι Ολίμπιου Μορουτάν, αλλά και ο ακραίος της Πάρμα Ντένις Μαν. Τουλάχιστον αυτό γράφουν οι Ρουμάνοι. Η απόκτησή τους μάλιστα θα γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μορουτάν είναι 23 ετών αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ανήκει στην Γαλατάσαραι, η οποία τον έκανε δικό της πέρυσι καταβάλλοντας στην Στεάουα το ποσό των 4,1 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το 2026 είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας, ενώ τη σεζόν που πέρασε κατέγραψε στο ενεργητικό του 40 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ.

Όσον αφορά τον Ντένις Μαν είναι 23 ετών επίσης αριστεροπόδαρος. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Αποκτήθηκε από την Πάρμα τον Ιανουάριο του 2021, η οποία κατέβαλλε στην Στεάουα το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ και έχει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι το 2025.

Μέτρα 14 συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας και τέσσερα γκολ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε στο ενεργητικό του στην Serie B 26 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.