AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη γεύση από τα “αποκαλυπτήρια” της ΑΕΚ του Αλμέιδα

Αν και με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δίνουν σήμερα (17:00, Cosmote Sport 1) το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Αντίπαλος η Γκενκ στο Βέλγιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες σε δράση με τον ίδιο στον πάγκο. Σίγουρα θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, κάτι που έκανε τη χθεσινή μέρα.

Η τελευταία του δοκιμή στο προπονητικό του Άλκμααρ φανέρωσε και τις προθέσεις του Αργεντίνου κόουτς για το σημερινό φιλικό, βάζοντας τρία στόπερ στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Σιμάνσκι, Μήτογλου και Τζαβέλλα. Ως καθαρό «εξάρι» θα βρίσκεται ο Γιόνσον, ενώ οι Τσούμπερ και Ρότα θα έχουν τον έλεγχο στις δύο πλευρές. Οι Γκατσίνοβιτς – Μάνταλος θα έχουν προωθημένο ρόλο στα χαφ και το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Αραούχο – Λιβάι Γκαρσία.

Για το ταξίδι στο Βέλγιο ο Αλμέιδα πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές και μένει να φανεί αν ο Πινέδα που μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση πάρει χρόνο συμμετοχής.