AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλμέιδα θέλει τον Γκατσίνοβιτς και η ΑΕΚ μπαίνει δυνατά για την απόκτησή του

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πραγματοποίησε μια πολλή καλή σεζόν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Αλμέιδα τον τσέκαρε και ζήτησε από τη διοίκηση της ΑΕΚ να τον αποκτήσει.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Χόφεχναϊμ για την απόκτηση του Σέρβου μέσου που έπαιξε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό (με 15 συμμετοχές και 3 ασίστ) στην οποία ανήκει ο παίκτης με τις επαφές να είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα του Kicker.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού έγραψε πως «πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Χόφενχαϊμ θα υπάρξει μία αποχώρηση, καθώς ο Γκατσίνοβιτς ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Πρόκειται ουσιαστικά για μία είδηση-έκπληξη, αφού ο παίκτης είχε παίξει ως δανεικός για μισό χρόνο στην αντίπαλη ομάδα της ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, που ήθελε να πάρει ξανά τον Σέρβο. Η Χόφενχαϊμ δεν ενδιαφερόταν για τον εκ νέου δανεισμό του παίκτη, τον οποίο ήθελε να πουλήσει και έτσι προέκυψε η προσφορά της ΑΕΚ».

Το ίδιο δημοσίευμα καταλήγει με το εξής: «Η Χόφενχαϊμ ελπίζει να πάρει 2 με 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2020 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».