Υποκλίθηκε και χειροκρότησε όλο το Χαριλάου τον Αραούχο

Πριν την έναρξη του Άρης-ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο τιμήθηκε από το σωματείο Δομή που δημιουργήθηκε «Εις το όνομα του Άλκη» και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης είχε σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στους «κίτρινους» για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten και το είχε αφιερώσει στον 19χρονο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό που δολοφονήθηκε λίγες μέρες πριν.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, αλλά και ο Super 3 είχαν αποθεώσει τον «Τσίνο» γι’ αυτή την κίνησή του. Έτσι σήμερα και πριν την έναρξη του κρίσιμου ματς ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» τίμησε τον σταρ της Ένωσης.

Μάλιστα, το βραβείο που παρέλαβε ο Αραούχο είχε πάνω και ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα από τη “Δομή εις το όνομα του Άλκη”: «Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Έχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα απ’ αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Και αφού ο Αργεντινός παρέλαβε το βραβείο, ο επιθετικός της ΑΕΚ πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο του Άρη, ο οποίος του ανταπέδωσε με χειροκροτήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.