AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στο Καματερό για το 2-1

Μετά την άδικη ήττα στον 2ο Τελικό, η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο (21/05, 20:45) τον ΑΣΕ Δούκα στο πλαίσιο του 3ου Τελικού της Futsal Super League, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Καματερού.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο να σημειώσουν το 2-1 στη σειρά και να έχουν στη συνέχεια δύο ευκαιρίες για να επιστρέψουν στο θρόνο του ελληνικού ποδόσφαιρου σάλας.

Ο κόσμος καλείται για ακόμα μία φορά να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει με τη φωνή του και μόνο τους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα.

Ο Γιάννης Ζιάβας θα επιλέξει την αποστολή του αγώνα μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Ο Σπύρος Παπακώστας δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε 100% έτοιμοι, σωματικά και ψυχολογικά για τον αυριανό τελικό. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και ανυπομονούμε για τον αγώνα! Πιστεύω το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Σε όλο αυτό θα θέλαμε τον κόσμο της ΑΕΚ δίπλα μας, να μας στηρίξει σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί».