AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έκοψε την πίτα του ο Υγρός Στίβος της ΑΕΚ

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ στην Αγιά Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα τμήματα Υγρού Στίβου της ΑΕΚ και της Ακαδημίας έκοψαν την καθιερωμένη τους πίτα για το νέο έτος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από τις ομάδες πόλο, συγχρονισμένης κολύμβησης, κολύμβησης, αλλά και των ακαδημιών, άπαντες πέρασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Το «παρών» από πλευράς Διοίκησης και στελεχών, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας, Λευτέρης Αρχόντης, ο Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας, ο Διοικητικός Υπεύθυνος των τμημάτων Υγρού Στίβου, Πάνος Μιχαλόπουλος, η Αθλητική Διευθύντρια του Γυναικείου τμήματος Βόλεϊ, Έφη Παπαϊωάννου, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο Πάνος Μιχαλόπουλος, από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, ως ο πρωτεργάτης της σπουδαίας προσπάθειας και πορείας των τμημάτων Υγρού Στίβου της ΑΕΚ, καταχειροκροτούμενος από όλη την αίθουσα.

Tιμήθηκαν ο Γιώργος Κυρμίζογλου, ως ο ένας εκ των δύο ιδρυτών του τμήματος, βασικός χορηγός και υποστηρικτής όλων των τμημάτων του υγρού στίβου της ΑΕΚ, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, ως ο προπονητής των συνεχόμενων ανόδων από τη Γ’ Εθνική έως την Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς και των επιτυχιών της συμμετοχής στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και εξόδου στην Ευρώπη, καθώς και ο Πέτρε Σάντα που αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων αθλητών της ομάδας από την πρώτη ημέρα της επανίδρυσης της ανδρικής ομάδας πόλο. Φυσικά, τιμήθηκε ο Πέτρος Δεβερίκος για την προσφορά του στο τμήμα τόσο ως βοηθός προπονητή όσο και ως Τεχνικός Διευθυντής.

Ακόμα, τιμήθηκαν η Μαρία Μπαλωμενάκη για την προσφορά της τόσο εντός της πισίνας, όσο και εκτός αυτής, η Αμαλία Πάτερου, ως αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο, που συνείσφερε στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία, η Δέσποινα Θεοδωρίδου και η Ελένη Γεωργίου ως προπονήτριες του επιτυχημένου τμήματος της συγχρονισμένης κολύμβησης, η Βάλια Γαυγιωτάκη για τις επιτυχίες της στη συγχρονισμένη κολύμβηση και οι Δημήτρης Χασιώτης και Στέλιος Τζέλλος ως προπονητές του τμήματος Κολύμησηςη και της Ακαδημίας που έχει φέρει ήδη δεκάδες μετάλλια στο Σύλλογο.

Παράλληλα, βραβεύτηκαν ο Τάκης Παναγάκος ως ο πρώτος προπονητής κατά την πρώτη ίδρυση του τμήματος υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ τη δεκαετία του ’60 και ο Πάρης Χασεκίογλου, Παρατηρητής Διαιτησίας και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η βραδιά συνοδεύτηκε με τις βραβεύσεις μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών για τις επιτυχίες τους όλο το 2022, καθώς όλες οι πισίνες… βάφτηκαν «κιτρινόμαυρες», με μετάλλια και διακρίσεις σε όλα τα σπορ.

Η πανέμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για ένα 2023 γεμάτο επιτυχίες σε όλα τα τμήματα και με πολλά χαμόγελα για τους μικρούς αθλητές μας!