AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Πλήρης για το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά της Basket League

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:00, ΕΡΤ3) τον Προμηθέα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πρώτο ματς των προημιτελικών, στα Play Offs της Basket League. Η Βασίλισσα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τις αναμετρήσεις να κρίνονται στις δύο νίκες.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο κόουτς της Ένωσης έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του. Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψουν οι Έρικ Γκρίφιν και Δημήτρης Φλιώνης.

Από τη μεριά του, ο Προμηθέας θα έχει αλλαγές στο ρόστερ του, αφού ο Μάκης Γιατράς έχει αντικαταστήσει, τους Κόνερ Φράνκαμπ και Αμπντούλ Γκάντι. Αποκτήθηκε ο Μάρκους Φόστερ και επίσης γύρισε και ο Κέντρικ Ρέι από τον τραυματισμό του.

Στο περιθώριο του αποψινού αγώνα της ΑΕΚ, θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις. Θα γίνει και βράβευση στον Κίνο Κολόμ, που αναδείχθηκε κορυφαίος στις ασίστ, στη φετινή κανονική σεζόν της Basket League. Επίσης, θα υπάρξει και μία σειρά από δράσεις, με εκπλήξεις για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, μέσω της «Betsson», που είναι η βασική χορηγός της Βασίλισσας. Θα υπάρχουν λοιπόν, μεταξύ άλλων, το «BetssonBus» και τα PromoGirls. Μέσω αυτών, θα υπάρχουν, μουσική, χορός, μπόλικο κέφι και πολλά και πλούσια δώρα, στην αρχή, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος της. Επίσης, θα δοθούν στον κόσμο, «clapbanners» καθώς και συλλεκτικά t-shirts AEK – Βetsson, που πρέπει να φορέσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, για να μονοπωλήσει ένα χρώμα, τις εξέδρες του γηπέδου.

Φυσικά για να έρθει η νίκη η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της. Τόσο ο Κούρο Σεγκούρα όσο και οι αθλητές του περιμένουν τη συμπαράσταση των Ενωσιτών. Τα εισιτήρια ξεκινούν από την τιμή των 5 ευρώ και τα εκδοτήρια του γηπέδου της Βασίλισσας θα είναι ανοιχτά σήμερα, από τις 18:00 μέχρι και τις 20:20. Για άλλους τρόπους αγοράς, ηλεκτρονικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ (aekbc.gr).