AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένοντας τις αποφάσεις του Μελισσανίδη

Οι πρώτες μέρες μετά το τέλος των πλέι οφ πέρασαν με μόλις μία αποχώρηση. Μια αποχώρηση που έγινε λάθος από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτή του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αποχαιρέτησε τους Ενωσίτες, στέλνοντας και μήνυμα προς τη διοίκηση της ομάδας να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν.

Την ίδια στιγμή ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα σε ΠΑΕ και ποδοσφαιρικό τμήμα. Ακούγεται έντονα ότι θα υπάρξουν αλλαγές αλλά για την ώρα δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Ανάμεσα στα ονόματα που φέρονται προ των πυλών στην επόμενη μέρα της ομάδας είναι αυτό του Μπρούνο Άλβες, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ακριβής ρόλος που θα έχει ο Πορτογάλος.

Φυσικά υπάρχουν τα μεταγραφικά αλλά πρώτα το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Αρκετοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Ερωτηματικά αποτελούν η παρουσία των Μάνταλου, Τζαβέλλα, Άμραμπατ, Μισλέν, Ανσαριφάρντ, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς, Τσιντώτα και Σβάρνα.

Παίκτες που θα πρέπει να αποφασίσει ο νέος προπονητής, Ματίας Αλμέιδα για το αν τους θέλει ή όχι. Ο Αργεντινός προπονητής είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση και κάθε απόφαση θα έχει τη δική του «σφραγίδα», ενώ ανάλογα με τις αποχωρήσεις θα επηρεαστεί και ο τελικός αριθμός μεταγραφών που θα κάνει η ΑΕΚ, που λογικά θα είναι (και φέτος) πολλές.

Παράλληλα, ο Αλμέιδα «τρέχει» σε συνεργασία με τη διοίκηση κάποιες συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους (όπως του Ορμπελίν Πινέδα), ενώ έχουν τεθεί υπόψη του κάποιοι στόχοι από την εγχώρια αγορά. Λέγεται πως ο 31χρονος Σουηδός δεξιός μπακ Ντάνιελ Σούντγκρεν, που μένει ελεύθερος από τον Άρη, είναι stand by και ο νέος προπονητής θα αποφασίσει και γι’ αυτή την κίνηση.