AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οκόνσκι: Η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει τον Κριχόβιακ

Παραμονή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ΑΕΚ ζήτησε ο Μίροσλαβ Οκόνσκι.

Σε συνέντευξή του στο «tvpsport.pl», ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου εξέφρασε την άποψη ότι η μονιμοποίηση του συμπατριώτη του στην Ένωση θα ήταν ιδανική εξέλιξη και για τις δυο πλευρές.

«Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τα πάντα για να κρατήσει μόνιμα τον Κριχόβιακ. Πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί επίσης και ότι ο Γκρεγκόρζ πήγε σε μια αξιοπρεπή ομάδα. Είναι αλήθεια ότι έχουν φτωχά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι ένας σύλλογος με τεράστια προοπτική. Ο “εκπρόσωπός” μας από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται και γίνεται καλύτερος.

Είχε μεγάλη συμμετοχή στη σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου σκόραρε κιόλας. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έκανε επίσης μια ασίστ, οπότε κάνει αυτό που αναμενόταν από εκείνον.

Μετά από μερικά καλά χρόνια στη Ρωσία, θα πρέπει να μείνει για περισσότερο καιρό στην Ελλάδα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας τον εξυπηρετεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Οκόνσκι κλήθηκε να μιλήσει και για τον Νταμιάν Σιμάνσκι, εκφράζοντας επίσης εξαιρετική άποψη για την προσφορά του στην ΑΕΚ:

«Από τότε που πήγε στην Ελλάδα κάνει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου. Επιπρόσθετα σκόραρε κι ένα γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ανταγωνισμός με τον οποίο είναι η μεγαλύτερη δυσκολία στο πρωτάθλημα. Οι οπαδοί πρέπει να είναι χαρούμενοι γι’ αυτόν. Θα ήθελα πολύ να δω από κοντά τους φίλους της ΑΕΚ να εκφράζουν την εκτίμησή τους στους παίκτες μας».