AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σκωτσέζος Μάντεν στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Η ΚΕΔ επέλεξε να ορίσει τον Ρόμπερτ Μάντεν στο σαββατιάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

Πρόκειται για έναν γνώριμο ρέφερι, ο οποίος ήταν και στο ματς του ΟΑΚΑ μεταξύ των δύο ομάδων το οποίο ολοκληρώθηκε με ήττα (1-2) για την Ένωση.

Ο Μάντεν είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA και λάτρεις των social media. Ήδη στη Θεσσαλονίκη τον θεωρούν “γουρλή” και ποντάρουν πολλά πάνω του.

Ενδιάμεσα ήρθε επίσης για το Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2 στο Κύπελλο, πιο πριν για το ΠΑΟΚ-Άρης 0-1 στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι σφύριξε και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρούμι, Ρος ΜακΛέοντ, 4ος ο Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος Φάμπιο Μέλο με τον Τριανταφύλλου.

Από εκεί και πέρα, στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Έλληνας, Άγγελος Ευαγγέλου, έχοντας στο VAR τον γνώριμο Αλιγιάρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν.

Όσο για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, επιλέχτηκε ο Μανούχος, με VAR τον Τζοβάρα.

Στα πλέι άουτ, η ΚΕΔ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε διαιτητές από τον πίνακα της δεύτερης κατηγορίας. Η Ελένη Αντωνίου (ψηφίστηκε κορυφαία διαιτητής της Superleague 2 φέτος) θα σφυρίξει το Βόλος-ΟΦΗ, ο Κατοίκος το Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης, ο Μαλούτας το Ιωνικός-Παναιτωλικός και ο Ζαμπάλας το Λαμία-Ατρόμητος.