AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ σε μάνατζερ Κριχόβιακ: Ό,τι μπορούμε για να μείνει μαζί μας

Με την υπόθεση Κριχόβιακ η ΑΕΚ θα ασχοληθεί μετά το τέλος των πλέι οφ. Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι θέλησαν να ξεκαθαρίσουν στον μάνατζερ του Πολωνού μέσου ότι επιθυμία τους είναι να συνεχίσουν μαζί!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του έμπειρου χαφ και ξεκαθάρισαν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ του συλλόγου. Άμεσα θα υπάρξει και ραντεβού με τον ίδιο τον Κριχόβιακ και είναι δεδομένη η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει προσωπική επαφή μαζί του για την προοπτική της παραμονής του.

Πριν από μερικές μέρες στην Πολωνία γράφτηκε πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει υπέρβαση για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και να προσφέρει στον 32χρονο μέχρι και 3.000.000 ετησίως.

Το πρώτο εμπόδιο είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κριχόβιακ με την Κράσνονταρ, αφού στη μέση υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο αν ο Πολωνός θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, με την Livesport να τονίζει ότι οι σκέψεις παραμονής βασίζονται στον τρόπο που τον έχει «αγκαλιάσει» η ΑΕΚ, στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου, στον ηγετικό ρόλο που δεδομένα θα έχει καθώς και στην ποιότητα ζωής στην Ελλάδα.