AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει τις αποφάσεις του Μελισσανίδη

Διαβάζουμε τα συστημικά ΜΜΕ της ΑΕΚ πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Εμείς ως AEK24HOURS να τους θυμίσουμε αν δεν το ξέρουν ή το ξέχασαν πως αυτός έπαιρνε τις αποφάσεις και πριν αλλά και μέχρι να αποχωρήσει (αν αποχωρήσει) από την ομάδα.

Το πανό των οργανωμένων οπαδών στο πέταλο της Original τον ανάγκασε να πει στο περιβάλλον του πως «εγώ θα αποφασίσω ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν» και πλέον ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει τις αποφάσεις του με μεγάλη αγωνία.

Όσοι ξέρουν τον Μελισσανίδη έχουν καταλάβει πως δεν παίρνει στα πολύ σοβαρά τους οργανωμένους. Το έχει δείξει άλλωστε η μέχρι σήμερα ιστορία, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως πρώτα θα ασχοληθεί με τα μέλη της ΠΑΕ και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά τον Πέντρο Μάνταλο, μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στον Δικέφαλο με τη δήλωση «κάποιος πρέπει να πάρει τις ευθύνες του, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι…».