AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει πολλή δουλειά να κάνει ο Αλμέιδα για να διορθώσει αυτή την ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από μπουθ το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος προπονητής δεν έμεινε ευχαριστημένος ούτε από το αποτέλεσμα ούτε και από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο 48χρονος προπονητής σημείωσε αρκετά πράγματα σε ένα ακόμη παιχνίδι, τα οποία θα κληθεί να τα διορθώσει ενόψει της νέας σεζόν. Πλέον αναχωρεί από την Αθήνα για να μαζέψει τα πράγματά του και να κάνει διακοπές για λίγες εβδομάδες. Ασφαλώς θα παρακολουθήσει, εξ αποστάσεως όμως, τα επόμενα ματς της Ένωσης, ενώ θα είναι και σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για ζητήματα σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Αλμέιδα θα επιστρέψει πλέον στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας θα καθοριστεί από το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa Conference League ή όχι. Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Αργεντινός τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.