ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Προετοιμασία με προβλήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ άρχισε σήμερα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν από την αρχή στο «Καραϊσκάκης» στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς με την Ένωση.

Οι υπόλοιποι «ασπρόμαυροι», μαζί με το τεχνικό τιμ, βγήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το πλάνο για το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους». Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναλώθηκε στην τακτική, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε και πρακτική στο οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι δεδομένα εκτός της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο «Καραϊσκάκης». Ο Βραζιλιάνος δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και έμεινε για θεραπεία, αλλά τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Η μαγνητική του Αλεξάντρου Μίτριτσα βγήκε καθαρή κι ο Ρουμάνος αναμένεται να μπει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική για να αξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Τέλος, ο Λέο Ζαμπά έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα, ενώ θεραπεία ακολούθησε τόσο ο Χάρης Τσιγγάρας , ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο, όσο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο θα προπονηθεί στις 18:00 στην Τούμπα.