AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Περίπατος 20-5 επί του Νηρέα για την ΑΕΚ

Χωρίς δυσκολίες η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ επιβλήθηκε του Νηρέα Χαλανδρίου με 20-5 για την 19η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα της Κικής Λιώση με πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να αφήσει περιθώρια στην αντίπαλο, έφτασε στο τρίποντο το οποίο τη διατηρεί στην 5άδα και… κοιτάει και υψηλότερα, 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς με 5-2, «χτυπώντας» στην κόντρα και βάζοντας δύσκολα στον Νηρέα. Οι φιλοξενούμενες έπεσαν πάνω στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ που με επιμέρους σκορ 4-0 στο β’ οκτάλεπτο και με 2 ακόμα τέρματα στο ξεκίνημα της γ’ περιόδου έφτασε στο 11-2. Το τελικό 20-5 διαμορφώθηκε με ευκολία, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα υπήρξε η συμμετοχή των νεαρών τερματοφυλάκων Μπεκρή και Καλπούζου, που προέρχονται από την Ακαδημία.

ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 20-5

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-0, 7-3, 4-0.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Μπεκρή, Πασκάλε 2, Κασσάρη 3, Δ.Καλπούζου 1, Γαβαλά, Μαστροκάλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 3, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ. 5, Γροζοπούλου, Μ.Καλπούζου Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ελευθέριος Βούρος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Τσαγκαλίδη, Γιαμπασάκου, Κονταλέξη 1, Κόλλια, Μπινιάρη 1, Κωνσταντοπούλου, Ρουσάκη 2, Κατσιάνου, Κακλή 1, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου.