AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Πρέπει να εκμεταλλευτεί το κίνητρο που έχει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (17:00, ΕΡΤ3) για την 20η αγωνιστική της Basket League και θέλει να εκμεταλλευτεί το κίνητρο που έχει ώστε να φύγει νικήτρια από το παρκέ.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η διοίκηση της Βασίλισσας ενημέρωσε και χθες (02/04) ότι ο κόσμος που θέλει να έρθει στο γήπεδο, θα πρέπει να σπεύσει για να κλείσει το ηλεκτρονικό εισιτήριό του, ενώ οι πύλες στο γήπεδο θα ανοίξουν από τις 15:00. Αναλυτικές λεπτομέρειες μπορεί να βρει κανείς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ (aekbc.gr) και στην «ticketmaster.gr».

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη στη Ρόδο στο ντεμπούτο του Κούρο Σεγκούρα στον πάγκο, ο Ισπανός κόουτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Νίκο Παππά, ενώ στα προηγούμενα ματς απουσίαζαν οι Μπράιαν Ανγκόλα, Έρικ Γκρίφιν και Κώστας Σαξιώνης, όπως και ο Κιθ Λάνγκφορντ ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του.

Στο σημερινό παιχνίδι, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει την επέτειο των 54 ετών από την 4η Απριλίου του 1968, όταν η Βασίλισσα νίκησε τη Σλάβια Πράγας με 89-82 στο Καλλιμάρμαρο και κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων. Το «παρών» σήμερα στο γήπεδο, θα δώσει και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, που είχε «παίξει» και στην ταινία, «1968». Αντίστοιχα, το ίδιο θα κάνει και ο Αλέξανδρος Αμερικάνος, γιος του Θανάση Αμερικάνου. Ο Αλέξανδρος είναι ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Παγκόσμιο», Γιώργο Αμερικάνο, στην ταινία, «1968». Ακόμα, παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι του ΑΣ Πέρα και του ΑΟ Ταταύλα στο σημερινό ματς στα Λιόσια. Μάλιστα, η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, έχει ενημερώσει ότι θα προχωρήσει και σε βράβευση του ΑΣ Πέρα.