AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναγιωτάρας: Ευλογημένοι που είμαστε μέρος της ιστορίας

Μόνο ικανοποίηση έβγαλε το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά για την ΑΕΚ Β στο πρόσωπο του Νίκου Παναγιωτάρα. Ο προπονητής της Ένωσης ρωτήθηκε για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, τα εγκαίνια στο Σεραφείδειο και το επόμενο ματς στη Ρόδο που συμπίπτει με τα γενέθλια του κλαμπ.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την εμφάνιση του Χατζηεμμανουήλ: “Είναι ένα παιδί που το πιστεύουμε. Όλα τα παιδιά όμως έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε με δύο γκολ, κάπου εκεί όμως χάσαμε την ηρεμία μας και δεχτήκαμε 2 γκολ. Αλλά, τα παιδιά τα κατάφεραν, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που βάση της βαθμολογίας είναι η καλύτερη. Γι’ αυτό, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος, έκαναν τεράστια προσπάθεια”.

Για το γεγονός πως την Τετάρτη η ΑΕΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και την ίδια μέρα υπάρχει το ματς με τη Ρόδο για την Β ομάδα: “Άλλη μια ιστορική στιγμή τα γενέθλια της ΑΕΚ. Ζήσαμε τα εγκαίνια στο ματς με τον Ηρόδοτο, είμαστε ευλογημένοι που είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας”.