AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκης τετράδας θέλει η ΑΕΚ με τον κόσμο της στην Πάτρα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (20:00, ΕΡΤ 3) από τον Προμηθέα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και θέλει τη νίκη για να μπει δυνατά στην τετράδα.

Η ΑΕΚ έρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί του Λαυρίου (90-75) που σήμαινε το τέλος μίας μακροχρόνιας σχέσης ανάμεσα στον Χρήστο Σερέλη και των περσινών φιναλίστ του πρωταθλήματος.

Ο Κούρο Σεγκούρα έχει εκτός των πλάνων τους Παππά, Ανγκόλα και Γκρίφιν, έτσι ως αποτέλεσμα το rotation θα ανοίξει προκειμένου να ανταπεξέλθει η Ένωση στις συνθήκες.

Στο πλευρό των κιτρινόμαυρων αναμένεται να βρεθούν και φίλοι της ομάδας. Όχι μόνο από το τοπικό κλαμπ της Original Πάτρας αλλά και από τις γύρω περιοχές και φυσικά από την Αθήνα.

Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 85-66 και έπεσαν στο 11-7, στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθουν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν θα υπολογίζει για την αναμέτρηση τους Γκίκα, Ρέι και Χαντ σε μία ιδιαίτερα κομβική στιγμή για την εξέλιξη της σεζόν!