AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο 2-2 η ΑΕΚ Β από το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά

H ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Λεβαδειακό στο ματς της 30ης αγωνιστικής της Super League 2, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται με 0-2, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Γιούσης, στο 14′ με πέναλτι που κέρδισε ο Μάριο Μιτάι και στο 21′ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα με γκολ του Κωνσταντινίδη στο 23′ και του Νίλι στο 25′, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας ήταν για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος είχε σημαντικές επεμβάσεις, με κορυφαία αυτή στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πολέττο στο 60′.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέττο, Μπουτίνιο (73′ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61′ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Λάτσι, Κορνέζος (73′ Γιαννούτσος), Μπούσης, Γερολέμου, Μπάμπης, Μιτάι (90+1′ Ραντόνια), Γκαρσία Τζ. (69′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γιούσης, Ιατρούδης (73′ Γκολφίνος).