AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πραγματικότητα για ΑΕΚ, Μελισσανίδη, Ολυμπιακό, Μαρινάκη και ΕΠΟ σε 441 λέξεις

Απογοητευμένος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας για μια ακόμη  χρονιά η ομάδα του να μη μπορεί να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν ήταν το γήπεδο ίσως και να είχε φύγει. Η απογοήτευση δεν έγκειται τόσο στην δική του ομάδα,  της οποίας τα αποτελέσματα θεωρεί λογικά μέσα σε ένα γύρο, αλλά από το γεγονός  ότι ο Ολυμπιακός δεν χάνει βαθμούς και σπρώχνεται από την διαιτησία.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξύπνως πέρασαν ότι ο Μελισσανίδης ελέγχει την ΕΠΟ και μέσω αυτής την διαιτησία. Αφού κινητοποίησαν τις παγκόσμιες και ποδοσφαιρικές αρχές και φυσικά  κυβερνητικά στελέχη τα οποία με την σειρά τους πίεσαν  και τον Αλαφούζο να αποχωρήσει από την συμμαχία για το καλό του επιχειρηματικό ίματζ. Έτσι ο Μελισσανίδης έμεινε με  την στάμπα του σαμποτέρ του ποδοσφαίρου μας. Οι διαιτητές βλέποντας ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει καμία δύναμη προσέτρεξαν στον ισχυρό που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Κλάτενμπεργκ (πάντα θέλουν ένα ισχυρό να του κάνουν τα χατίρια).

Στον Κλάτενμπεργκ  κάποιοι ικανοί κατάφεραν να του περάσουν τα χίλια μύρια για τον Μελισσανίδη με αποτέλεσμα ο Άγγλος να μη θέλει να  τον βλέπει και να του ξεκαθαρίζει του Μελισσανίδη ότι θα με βρεις μπροστά σου αν με παίρνεις τηλέφωνο ή έρχεσαι να με βρεις. Μούγκα ο Τίγρης γιατί βλέπετε δεν θέλει να βρει αντίπαλο την κυβέρνηση   , αφού στο θέμα του γηπέδου είναι χρηματικά εξαρτημένο από αυτή και έτσι κάθεται σούζα.

Αυτό εκμεταλλεύθηκε  ο Μαρινάκης γνωρίζοντας ότι μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή τον Μητσοτάκη στο τηλέφωνο και να ρίξει μπινελίκια στον Αυγενάκη και φρόντισε μέσω Αγγλίας να βρει “κονέ” με τον Κλατεμπεργκ. Και να τα τραπέζια και οι κοινωνικές εκδηλώσεις με Κοξένογλου και άλλα πολλά.

Έτσι βγήκε ο μύθος ότι ο Μελισσανίδης ελέγχει την ΕΠΟ και την διαιτησία. Αλλά και  με τον στιχουργό ο Μελισσανίδης είναι ευνουχισμένος. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι έχει σταματήσει να  λέει και να πετάει ατάκες για τον χαμηλοστήθη. Δεν θέλει να προκαλέσει. Βλέπετε είναι  ο πρώτος  μιντιάρχης της χώρας. Ακόμη και όταν τον χτυπάει με δημοσιεύματα για δικαστήρια στο Λουξεμβούργο, ο Μελισσανίδης πονάει , αλλά δεν αντιδράει. Δεν ήταν λίγο το δημοσίευμα  μέσων του ότι ο  Τίγρης βρίσκεται σε μια περιδίνηση, όπως και ο γιος του από τις αγωγές που έχουν κατατεθεί στο Λουξεμβούργο για τον τερματικό σταθμό της Φουτζέιρα οι οποίες αγωγές έχουν τρελάνει τον Μελισσανίδη, που φοβάται(όπως διαδίδουν οι του Μαρινάκη) να βγει από την Ελλάδα μήπως και βρεθεί ξαφνικά και αόριστα στην Αμερική…

Τώρα ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μελισανίδη είναι να γλυτώσει από τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές δικαστικές περιπέτειες, μετά το γήπεδο και μετά η ΑΕΚ.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Κάποιοι κρατάνε τον Μήτσο και αυτός ασφυκτιά, διαφορετικά θα τα είχε κάνει σμπαράλια.

Πηγή: sportstriunfo.blogspot.com