AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε νικήτρια από την Κρήτη η ΑΕΚ Β (1-2) τον ΟΦ Ιεράπετρας

H ΑΕΚ Β νίκησε 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας στον εξ αναβολής αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Super League 2 που διεξήχθη στο Βουζουνεράκειο Στάδιο.

Ήταν η δεύτερη νίκη της ΑΕΚ στην Κρήτη μετά από αυτή στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής με 3-1 το περασμένο Σάββατο και ο έβδομος αγώνας στη σειρά χωρίς ήττα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επανεμφάνιση του Άνελ Σαμπανάτζοβιτς μετά από τέσσερις μήνες.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Αλέκανδρος Παρράς μετά την ασίστ του Μάριο Μιτάι, ενώ η ΑΕΚ Β είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 17′ με τον Χρήστο Γιούση, ο οποίος σημάδεψε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι. Η Ιεράπετρα ισοφάρισε στο 60′ με πλασέ του Νίκολας Αντερέγκεν, όμως η ΑΕΚ Β πήρε τη νίλη με συρτό σουτ του Πάρη Μπάμπη έξω από την περιοχή στο 74′.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιόζης, Ντι Λορέντσο, Βιβάνκο, Κάρδαρης (33′ Κοντοές) Ντέτλερ, Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης (21′ Μούλερ) Λεμονής, Νεκούλ (85΄ Κατάλντι), Αντερέγκεν, Χιμένες

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Σταμούλης, Κορνέζος (70′ Σαμπανάτζοβιτς) Λάτσι, Μιτάι, Παρράς (88′ Αρβανίτης) Ρουκουνάκης (56′ Μουστακόπουλος) Μπάμπης, Ε. Χριστόπουλος (70′ Μπούσης) Γιούσης (88′ Κορομηλάς) Παρράς, Ιατρούδης.