AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό στη Λιβαδειά ψάχνει η ΑΕΚ Β

Με φόρα από τη νίκη στο Σεραφείδειο η ΑΕΚ Β φιλοξενείται σήμερα (14:45, ΕΡΤ 3) από τον Λεβαδειακό για την 30η αγωνιστική της Super League 2 και θέλει να του… κόψει τα φτερά της ανόδου.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ΑΕΚ Β επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 σε παιχνίδι κορυφής του βαθμολογικού πίνακα και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παναγιωτάρας έχει επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σταμούλης, Ραντόνια, Αρβανίτης, Λάτσι, Μιτάι, Κορνέζος, Μπούσης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Κορομηλάς, Πάπα, Γερολέμου, Τσιόκρης, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζ. Γκαρσία, Ιατρούδης, Γκολφίνος.

Εκτος πλάνων είναι οι Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος Κοσίδης και ο Παρράς που αποβλήθηκε την Τετάρτη στον ιστορικό αγώνα για την Ένωση.

H ΑΕΚ Β τρέχει και ένα σερί 3 αγώνων αήττητο αφού έχει λερδοσεο Ζάκυνθο και Ηρόδοτο και έχει έρθει ισόπαλη με το Αιγάλεω με γκολ του Σίτι στο 87′.

Οι Βοιωτοί βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες τους κι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.