AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τη Βασίλισσα, η νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ έχει κάνει ο μπασκετικός οργανισμός της ομάδας στο αποψινό πολύ κρίσιμο (20:00, ΕΡΤ Sports 2) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 18η αγωνιστικής της Basket League.

Το πλάνο είναι ξεκάθαρο αλλά και δύσκολο όπως τόνισε ο συνεργάτης του κόουτς Δέδα Σάββας Συμεωνίδης: «Κάναμε μία σκληρή, όσο και διδακτική ήττα στην αναμέτρηση με Άρη. Από εδώ και μπρος όλα τα ματς, σ’ αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικά, καθώς τα επόμενα αποτελέσματα θα κρίνουν την τελική κατάταξη της regular season. Τον αγώνα με τον Ιωνικό θα πρέπει να τον προσεγγίσουμε με σωστό τρόπο, ξεκινώντας από την άμυνα, που θα μας δώσει ενέργεια για να μπορέσουμε να παίξουμε σωστά και στην επίθεση. Θέλουμε τη νίκη, με καλή εμφάνιση, και είναι ξεκάθαρο πως σ’ αυτή την προσπάθεια, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας, που πάντα είναι κοντά μας, και δίνουν την απαιτούμενη ώθηση στην έδρα μας».

Τα προβλήματα δεν λείπουν με τελευταία αυτά των δύο κρουσμάτων κορονοϊού σε παίκτες, ενώ εκτός είναι επίσης οι Μπράιαν Ανγκόλα, Έρικ Γκρίφιν και Κώστας Σαξιώνης. Το ντεμπούτο τους δεν έχουν κάνει ακόμα οι Κιθ Λάνγκφορντ και Αντώνης Κόνιαρης.

Όσον αφορά στα εισιτήρια, η διάθεσή τους συνεχίζεται ηλεκτρονικά. Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Φυσικά, τηρείται το γνωστό υγειονομικό πρωτόκολλο, των μέτρων κατά του κορονοϊού. Παράλληλα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε τη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα άπαντες να προσέχουν προκειμένου ο σύλλογος να μην τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών αγώνες. Τέλος, την ίδια ώρα, οι 12 πρώτες οικογένειες έκλεισαν τη θέση τους στην εξέδρα των Άνω Λιοσίων, για ένα οικογενειακό εισιτήριο-δώρο.