WEB TV

Κριχόβιακ: Τα κάνει όλα και συμφέρει (videos)

Τα κάνει όλα και συμφέρει! Ο λόγος για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ο οποίος κόβει, ράβει και πασάρει στο χώρο της μεσαίας γραμμής με απίστευτους αριθμούς και μεταγραφές συνολικής αξίας 50 εκατ. ευρώ.

Τον Αύγουστο πήρε μεταγραφή από τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην Κράσνονταρ έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, με την φανέλα της Λόκο πρόλαβε να παίξει τον Ιούλη δύο παιχνίδια και είχε στο ματς με την Άρσεναλ Τούλα μια ασίστ στο 80ο λεπτό για την ισοφάριση, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι.

Από εκεί και πέρα με την Κράσνονταρ, της οποίας αμέσως αποτέλεσε αρχηγός, είχε ένα φανταστικό παιχνίδι κόντρα στην Σότσι, με ασίστ, γκολ και δοκάρι. Η ασίστ μάλιστα έγινε με τρομερή μπαλιά 30 μέτρων προς τον Καμπελά, ενώ στο 64’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο ματς με την Ούφα βρήκε για ακόμα μια φορά δίχτυα, ισοφαρίζοντας με πέναλτι στο 85’ σε 1-1.

Ενώ με την Νίζνι είχε στο 5ο λεπτό γκολ με κεφαλιά και στο 25’ έκανε μια τρομερή κίνηση στον άξονα όπου άδειασε τον αντίπαλο του και στη συνέχεια με καταπληκτική μπαλιά βρήκε συμπαίκτη του που σκόραρε για αν προσμετρηθεί ακόμα μια ασίστ.

Τέλος κόντρα στην Σπαρτάκ, σκόραρε στο 61’ με πέναλτι για το 2-1.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, σε 17 παιχνίδια φέτος σε πρωτάθλημα Ρωσίας και Κύπελλο, μέτρησε 5 γκολ και 3 ασίστ, όντας αναλογικά στον μέσο όρο του, με βάση τα όσα πετυχαίνει τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι με την φανέλα της Λομομοτίβ με την οποία έπαιξε στο Champions League στους ομίλους, κρατηθείτε, 35 συμμετοχές συνολικά με 11 γκολ και 4 ασίστ (!), ενώ τη σεζόν 19/20 είχε πάλι με την Λόκο 33 παιχνίδια, 10 γκολ, 5 ασίστ. Ένα εκ των γκολ μάλιστα ήταν στους ομίλους του CL κόντρα στη Λεβερκούζεν. Το 2018/2019, τώρα, σε 39 παιχνίδια στη Ρωσία είχε 2 γκολ και 5 ασίστ, ενώ από εκεί και πέρα, τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, υπάρχει η παρουσία του σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως το Ισπανικό με την Σεβίλλη, το Γαλλικό με την Παρί και το Αγγλικό με την Γουέστ Μπρομ.