ΣΚΕΨΕΙΣ

Γαυροποίηση…

Η ΑΕΚ θέλει γκρέμισμα! Από την πρώτη ομάδα μέχρι την ακαδημία. Από τον πορτιέρη στα Σπάτα μέχρι και στα Media της που το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν τις… μάινες και να γράφουν μαλακίες! Πρέπει ο οργανισμός ΑΕΚ να αποτινάξει από πάνω του τη μιζέρια, τη λουζεριά το “δεν βαριέσαι” και το “τι μπορούμε να κάνουμε εκτός από υπομονή”. Για ένα γήπεδο έχουμε γίνει μόνιμοι πελάτες στα φαρμακεία με τον φαρμακοποιό να μας γνωρίζει με το μικρό μας όνομα λες και είμαστε φιλαράκια και να μας κάνει καζούρα “πάλι την ΑΕΚ είδες;”.

Γαυροποίηση σε όλο το μεγαλείο της. Από τους 17.000 που πήραν διαρκείας φέτος μέχρι και αυτούς που πήγαν χθες στο ΟΑΚΑ. Πήγαν να δουν τι; Μια ακόμα ξεφτίλα από τον ΠΑΟΚ που μας έχει κάνει πελάτες, μας χτυπάει με συμπόνοια την πλάτη και μας λέει “ήρθες; Πέρασε μέσα” λες και είμαστε το… τανακιπου. Για τέτοια χάλια μιλάμε. Και αντίδραση μηδέν! Καμία! Κάπου κάπου βγαίνει και κανένα πανό για να λέμε ότι υπάρχει σφυγμός. Δεν υπάρχει τίποτα. Μπόχα, βρώμα και δυσωδία υπάρχει μόνο! Και κάποιοι λιγοστοί καμιά 20αριά που χθες φώναξαν σύνθημα κατά της διοίκησης.

Το “εγώ έχω πρώτος την ευθύνη” που έχουμε χορτάσει από το 2018 εμένα δεν μου λέει τίποτα. Να βγει ο πρόεδρος ή καλύτερα ο μεγαλομέτοχος πλέον και να πει ότι αυτά μπορεί να κάνει. Να πει, πότε κι αν, θα επιστρέψουμε όπως υποσχέθηκε. Πότε θα τρίβουμε τα μάτια μας. Να μαζέψει τον κάθε τσανακογλύφτη του που παίρνει ρεπορτάζ από το facebook για να σερβίρει ότι ανοησία θέλει. Σιχάθηκα τα πάντα. Και τέλος να μας πει πόσες ξεφτίλες πρέπει να αντέξουμε για ένα γήπεδο. Γιατί αυτή η καραμέλα “μας φτιάχνει γήπεδο” έλιωσε… Τα παραμύθια τελείωσαν!

Έχουμε χάσει το μέτρημα δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι για την ΑΕΚ. Καταντήσαμε μικρή ομάδα. Ομάδα γειτονιάς που λες πόσα θα φάμε σήμερα από τον Ολυμπιακό, από τον ΠΑΟΚ (άκουσον άκουσον) ακόμα και από τον… πεθαμένο Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς πλησιάζει τα πέντε χρόνια στην Ελλάδα και δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα από ΑΕΚ. Έχουμε παίξει 11 παιχνίδια στο καταραμένο ΟΑΚΑ αντί να πάμε στη Ριζούπολη (δεν σας συμφέρει εκεί στη διοίκηση γιατί το γήπεδο είναι μικρό και οι πόρτες διαφυγής ελάχιστες) με τον ΠΑΟΚ και δεν έχουμε κερδίσει ένα. Δεν τολμάς να κοιτάξεις τις διαφορές από το 2018 και μετά το πόσο πίσω έχεις τερματίσει από τον πρώτο.

Φέτος κατάφερες να αποκλειστείς από την Ευρώπη, να μείνεις εκτός πρωταθλήματος από τον Οκτώβρη και πριν από λίγο καιρό από το Κύπελλο που έλεγες ότι το έχεις ως στόχο. Τίποτα δεν έχεις στόχο. Γιατί με ομάδα του τίποτα, τίποτα θα εισπράξεις. Αλλάζουμε τους προπονητές σαν την πόρνη σε μπουρδέλο και τώρα έχεις στείλει την εντολή “γράψτε μαλάκες για τον Σάντος πως αυτόν θέλουμε”.

Λοιπόν για να τελειώνουμε: Θέλουμε ξανά ΑΕΚοποίηση! Να βάλεις το χέρι στην τσέπη (εάν έχεις τη διάθεση, γιατί εάν δεν έχεις να μας το πεις για να σε γράψουμε κι εμείς στα @@ μας όπως το κάνεις κι εσύ τόσα χρόνια), να έρθουν παιχταράδες που να μπουν στο γήπεδο της ΑΕΚ για να θυμηθούμε την μπαλάρα που παίζαμε (το έχουμε ξεχάσει κι αυτό) και να γίνουμε όλοι μια ζεστή αγκαλιά στην κιτρινόμαυρη φωλιά της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υ.Γ. Μας χτίζει γήπεδο… Με τα δικά μας χρήματα στο δικό μας οικόπεδο… Αλλά θα του πληρώνουμε νοίκι μέχρι να πεθάνουμε…