ΣΚΕΨΕΙΣ

Τώρα τι γίνεται Μήτσο μου; Βγαίνεις ή μένεις; (video)

Για ποιον χτυπά η… κουδούνα; Την θυμάστε την ελληνική ταινία του 1968 με Βουτσά, Παπαγιαννόπουλο και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς; Κάπως έτσι κατάντησαν την ΑΕΚ. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε θέση Παπαγιαννόπουλου να περιμένει πότε θα του χτυπήσουν την… κουδούνα για να βγει. Γιατί Μήτσο μου μάλλον έχασες το δρόμο από το 2018 και μετά…

Ναι τότε που πήρες το πρωτάθλημα -κατά λάθος- όπως είχες πει από την σουβλακερήν “Πόλιν” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τη στιγμή που εμείς πανηγυρίζαμε και γινόμασταν ένα κουβάρι, εσύ έτρωγες τα κεμπάπ σου και τα τζατζίκια σου, πίνοντας την μπυρίτσα σου.

Βρε πως καταντήσαμε… Φτάσαμε σε ένα σημείο να λέμε “καλύτερα να μην ερχόσουνα” ή “αλλιώς σε περιμέναμε κι αλλιώς μας βγήκες”. Γιατί το κάνεις αυτό Μήτσο μου; Βαρέθηκες; Κουράστηκες; Νομίζεις ότι η ΑΕΚ είναι παιχνιδάκι σου και λες σήμερα έχω ορέξεις, αύριο δεν έχω; Εξάλλου εσύ το είπες στους παίκτες. “Δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί σας. Προτεραιότητά μου είναι το γήπεδο”. Ένα γήπεδο βέβαια που αν ξέρεις τα βασικά, δεν το βλέπω να τελειώνει το καλοκαίρι. Θα αργήσει κομματάκι το πράγμα. Και πόσο υπομονή να κάνει ο κόσμος; Πουλήσατε και το παραμύθι – σλόγκαν “πάρτε διαρκείας για να έχετε πρώτη θέση στην “Αγιά Σοφιά”.

Αααα τώρα που είπαμε “Αγιά Σοφιά” τί νέα βαφτίσια κάνατε πάλι; Το εξαφανίσατε το ιστορικό όνομα και στη θέση του βάλατε “OPAP Arena”. Έπεσε το μήνυμα στους ρεπόρτερ σου “δεν αλλάζετε σιγά σιγά το όνομα; Ποιος θα το πάρει χαμπάρι;”. Και να που το άλλαξαν. Όπως έχουν αλλάξει πολλά από τη στιγμή που ανέλαβες.

Ένας δημοσιογράφος της ΑΕΚ μου έλεγε – πριν φύγει από τη ζωή – ότι τώρα που αναλαμβάνει ο Μελισσανίδης ξέχνα ότι ήξερες. Δεν θα μπορείς να γράφεις ότι θέλεις. Έρχεται “χούντα” στη δημοσιογραφία και στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Όλη σε μια γραμμή θα πηγαίνουν. Απλά εγώ να του πω ότι υποδείξεις για το τί θα γράψω και για ποιον θα γράψω δεν παίρνω από κανέναν. Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Μήτσο μου έχεις καταφέρει να μαζέψεις ότι πιο αντιΑΕΚ υπάρχει στην ΠΑΕ. Κονέ, Παπαδημητρίου, Γιαννάκη Παπαδόπουλο κι άλλους πολλούς. Για να μην πω για το “φύγε εσύ, έλα εσύ, ξαναφύγε εσύ, ξαναέλα εσύ”. Λες και η ΑΕΚ στέρεψε από πρόσωπα. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι. Λες και πρέπει να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους…

Επίσης έχεις κάνει την ΑΕΚ, σχολή προπονητών. Στου κασίδι το κεφάλι θα μάθουν όλοι; Πώς την είδες τη δουλειά; Τι νομίζεις ότι είναι η ΑΕΚ; Σχολή οδηγών; Που για να πάρει ένας προπονητής δίπλωμα πρέπει πρώτα να περάσει από την ομάδα μας; Βάλε το χέρι στην τσέπη! Φέρε παιχταράδες! Ζέστανε τον κόσμο σου που του έχεις βγάλει την Παναγία! Παίξε το παιχνίδι σωστά επικοινωνιακά. Έχοντας ως διευθυντή επικοινωνίας το… χαμόγελο του Τζόκερ και γραφείο Τύπου ανύπαρκτο δεν πας πουθενά! Σε κοροϊδεύουν όλοι. Σε έχουν πάρει στο ψιλό. Αλλά εσύ εκεί. Επιμένεις ότι μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Αμ δεν μπορείς.

Ο… τρώω ότι βρω μπροστά μου από τον Πειραιά και τον άλλο που μας τον “βάφτισαν” Πόντιο που ανάθεμα κι αν ξέρει μια ποντιακή λέξη σου κάνουν πλάκα. Ένας πρώην φίλος σου δηλαδή κι ένας που σε έχει υποτακτικό του (βλέπε κατάθεση Δημητριάδη).

Συγγνώμη ρε Μήτσο μου που στα λέω έτσι έξω από τα δόντια αλλά κάποιος π### πρέπει να στα πει. Γιατί οι φιλιππινέζες που έχεις σε Σπάτα και Μαρούσι δεν κάνουν για τίποτα.

Στην ΑΕΚ είστε ρε!!! Ξυπνήστε!!! Βγες μπροστά, σοβαρέψου και άλλαξέ τα όλα. Αλλιώς υπάρχει και ο εύκολος δρόμος. Χτίσε και πούλα!!!

**Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!