AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός με ΠΑΟΚ και νίκη – πρόκριση θέλει η ΑΕΚ

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανήκει στο παρελθόν. Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, δίνοντας την ευκαιρία στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να κάνει πολλές φάσεις, αλλά να μην σκοράρει. Αντιθέτως η Ένωση είχε σε πολύ καλή μέρα τον Σέρχιο Αραούχο που σκόραρε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι κάνουν στροφή στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη – πρόκριση! Ο Αργύρης Γιαννίκης φαίνεται πως δεν θα έχει στη διάθεσή του και στο κρίσιμο προσεχές παιχνίδι τους τραυματίες Στάνκοβιτς (πρήξιμο στο γόνατο) και Μάνταλο (θλάση), ενώ κάποιες ελπίδες φαίνεται πως έχει ο Βράνιες (ενόχληση).

Επιστρέφουν, μεν, από την τιμωρία τους στο χθεσινό ματς οι Τζαβέλλας και Σιμόες, ωστόσο θα λείψει ο Μοχαμάντι μετά την ανόητη αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ στο κέντρο στο χθεσινό παιχνίδι.

Τα ευχάριστα για τον κόουτς της ΑΕΚ είναι πως πέραν του Αραούχο, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Τσούμπερ, Γκαρσία και Άμραμπατ.