AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Από την ΑΕΚ στην Ταταμπάνια ο Ουγκάλντε

Στην αντίπαλο που αντιμετώπισε η ΑΕΚ πριν από δύο μέρες μετακόμισε ο Κρίστιαν Ουγκάλντε.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την μεταγραφή του ο 35χρονος ίντερ:

Πώς ήταν η αίσθηση να παίζεις κόντρα στη μελλοντική σου ομάδα;

«Πολύ περίεργο, πρέπει να πω. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην καριέρα μου. Ωστόσο, ένιωσα καλά να παίζω σε αυτό το νέο γήπεδο».

Γιατί επιλέξατε την Ταταμπάνια;

«Από τότε που έφυγα από τη Βέσπρεμ, ήθελα να επιστρέψω στην Ουγγαρία, αλλά δεν μου δόθηκε καμία ευκαιρία. Ήρθε μια πρόταση από τη Γερμανία, ήταν μια καλή επιλογή, οπότε πήγα στο Ανόβερο. Από τότε ήθελα να επιστρέψω εδώ, έχω καλές αναμνήσεις με την οικογένειά μου, ο γιος μας γεννήθηκε επίσης στη Βέσπρεμ. Περάσαμε υπέροχα με την οικογένειά μας, αγαπάμε τη χώρα, τους ανθρώπους. Υπάρχει πολλή αγάπη για το χάντμπολ εδώ, και αυτό νιώθουν οι οπαδοί για σένα, το οποίο μου αρέσει πολύ.

Προφανώς, δεν χρειάζεται να συστηθείς στους περισσότερους οπαδούς του χάντμπολ: αλλά ποια θεωρείς τα κύρια δυνατά σου σημεία;

«Μου αρέσει να παίζω χάντμπολ, να προπονούμαι και να δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω νέα πράγματα. Δεν μου αρέσει να χάνω και παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή σε κάθε ματς. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα και να βοηθάω τους νεότερους παίκτες. Από την εμπειρία μου, μπορώ να τους δώσω κάτι, μου αρέσει να είμαι ανάμεσά τους. Και όπως γνωρίζετε, μου αρέσει πολύ να αμύνομαι με 5-1, οπότε μπορώ σίγουρα να φέρω νέες εναλλακτικές για να μας κάνουν ακόμα πιο επιτυχημένους».