AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει αντίδραση και νίκη στην Καλαμάτα η ΑΕΚ Β

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ΑΕΚ Β αγωνίζεται στην Καλαμάτα και ψάχνει την αντίδραση που θα της δώσει τη νίκη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από την ήττα με 1-0 στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο, την τρίτη ήττα για εφέτος μετά από αυτές με Καλλιθέα και Κηφισιά.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τα προβλήματα και τις απουσίες να μειώνονται. Λάτσι, Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης και Σαμπανάζοβιτς δεν είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού που επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα. Αυτοί είναι οι Γκίνης, Αγγελόπουλος, Παρράς, Αρβανίτης, Μιτάι, Σταμούλης, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Τσιόκρης, Γερολέμου, Κορομηλάς, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Γεωργέας, Κοσίδης, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζ. Γκαρσία.

Όσον αφορά τις σκέψεις του προπονητή της ΑΕΚ Β για το αρχικό σχήμα; Ο Γκίνης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σταμούλη δεξιά και τον Μιτάι αριστερά. Κορνέζος – Γιαννούτσος τα δύο στόπερ. Στα χαφ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μπάμπης, Μουστακόπουλος. Ο Γιούσης με τον Ευθ. Χριστόπουλο θα είναι στις δύο πτέρυγες και τον Γερολέμου πίσω από τον Ιατρούδη (ο Κοσίδης ίσως προφυλαχθεί προκειμένου να είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το ματς με τον ΟΣΦΠ στο Φάληρο).