AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με Φάληρο για την πρόκριση η Futsalική ΑΕΚ

Στο Κλειστό του Καματερού υποδέχεται σήμερα (26/02, 22:00) το Φάληρο η ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και κόντρα στο Φάληρο θέλουν μόνο την πρόκριση στην 4άδα, στην πορεία προς την επιστροφή στο θρόνο. Η πρόκριση θα κριθεί στις 3 νίκες, με τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας να μετρούν και με την ΑΕΚ να βρίσκεται ήδη στο 2-0.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Ο Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Αρώνη, Χριστόπουλο, Αρτινό, Δελλαπόρτα, Γούση, Πάνου, Παπακώστα, Ταρνανίδη, Κάρμη, Καρύδα, Μάνο, Ντάντη, Αυλωνίτη και Παναγόπουλο.

Ο Αντώνης Μάνος μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Τερματίζοντας πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θελουμε αύριο στον προημιτελικό να κάνουμε το χρέος μας και να βρεθούμε στα ημιτελικά. Η νίκη είναι πάντα ο πρωταρχικός στόχος. Από ‘κει και πέρα θέλουμε να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε σωματικά και πνευματικά για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται και μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος».