ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κούγιας: Έχω κι άλλες φωτογραφίες, φαίνονται οι κατηγορούμενοι

“Έχουν έρθει και άλλες φωτογραφίες. Αυτοί που μου τις έστειλαν ισχυρίζονται ότι φωτογραφίζονται οι κατηγορούμενοι. Υπάρχουν εκεί και γνωστά πρόσωπα” δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, Αλέξης Κούγιας. Για την επίμαχη φωτογραμία με το μαχαίρι που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης, είπε ότι ήταν επιθυμία των εντολέων του να δημοσιευθεί.

Αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχουν καταθέσει οι δύο τραυματίες φίλοι του Άλκη, καθώς οι επιλογές του πότε θα καταθέσουν κάποιοι είναι αποκλειστικό δικαίωμα της κ. ανακρίτριας. Για το μοιραίο βράδυ είπε θα είχαμε πέντε θύματα καθώς δύο παιδιά κατάφεραν να διαφύγουν. Έχουν καταθέσει και αυτοί στην Αστυνομία, είπε.

Είπε ότι η ανακρίτρια κ. Μαγδαληνή Ηλιοπούλου είναι διατεθειμένη να προχωρήσει εις βάθος την υπόθεση. Προέβλεψε ότι η δίκη θα γίνει μετά από ένα δεκάμηνο με δωδεκάμηνο, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να παρέλθει το 18μηνο, καθώς σε τέτοια περίπτωση θα αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες. «Πάντως, η ανακρίτρια είπε ότι θα “τρέξει” πολύ γρήγορα η διαδικασία», πρόσθεσε.

Είπε ότι ήταν αίτημα των γονιών του Άλκη να διεξαχθεί η δίκη σε άλλη πόλη γιατί όλοι ήταν φοβισμένοι ότι δεν θα υπάρξει δικαίωση με φόντο την υπόθεση του Βούλγαρου οπαδοι καθώς οι κατηγορούμενοι δικάστηκαν σε βαθμό πλημμελήματος.