AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ είναι σε τρομερό αδιέξοδο με το θέμα αλλαγής προπονητή! Διαβάστε γιατί…

Από αγώνα σε αγώνα διαβάζουμε για έντονη κριτική στον Αργύρη Γιαννίκη. Μεταθέσαμε το πρόβλημα που λέγεται Δημήτρης Μελισσανίδης με τις παταγώδεις λανθασμένες αποφάσεις του μετά τη διάλυση της πρωταθληματικής ΑΕΚ το 2018 στο πρόσωπο του 41χρονου κόουτς, βάλαμε και δίπλα του τους Κονέ και Παπαδημητρίου και όλα καλά!

Δεν είναι έτσι. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά αν ο Γιαννίκης στηρίζεται ή όχι από τον Μελισσανίδη. Η τελευταία πληροφόρηση είναι αυτή που είχαμε με την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2024. Τα αποτελέσματα όμως δεν έχουν δικαιώσει ούτε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε τον προπονητή της.

Έτσι τα δημοσιεύματα περί εξόδου του Γιαννίκη από την Ένωση άρχισαν να πληθαίνουν. Η πραγματικότητα που θα σας μεταφέρει σήμερα το AEK24HOURS είναι η εξής; Η ΑΕΚ είναι σε τρομερό αδιέξοδο με τον Γιαννίκη. Η απάντηση απλή. Διότι τώρα δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει με έναν προπονητή προοπτικής. Είτε αυτός είναι ο Σάντος που έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία να κερδίζει έστω και με μισό – μηδέν, είτε κάποιος άλλος.

Γιατί στην παρούσα φάση δεν είναι εύκολο να βρει η ΑΕΚ αξιόπιστο υπηρεσιακό προπονητή για τρεις μήνες (είτε επειδή δεν υπάρχει μέσα στο κλαμπ, είτε γιατί υπάρχουν ενστάσεις για τον κόουτς Οφρυδόπουλο της ΑΕΚ Β). Άρα λοιπόν πάμε σε μια αξιολόγηση παιχνίδι με παιχνίδι, τη στιγμή που έρχονται τέσσερις αναμετρήσεις “φωτιά” με ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό και το εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ.