AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε το σενάριο περί άμεσης απομάκρυνσης του Αργύρη Γιαννίκη

Μέσα σε λίγα λεπτά η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και κατέρρευσε. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει με κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμα ένα και να γνωρίσει βαριά ήττα. Αποτέλεσμα που φέρνει έντονο προβληματισμό και σκέψεις για άμεση απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όσο λοιπόν δύσκολο κι αν είναι σε μια τέτοια χρονική περίοδο η αλλαγή προπονητή, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και τις επόμενες ώρες. Το σενάριο περί άμεσης απομάκρυνσης του 41χρονου προπονητή επέστρεψε και δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να πορευτεί με άλλον στον πάγκο της στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά ως σκέψεις διότι ακόμα επίσημη απόφαση δεν έχει παρθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι αρκετά δύσκολη. Έχει περάσει πάρα πολλές άλλωστε αυτός ο σύλλογος. Μην ξεχνάμε πως πέραν του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπάρχει και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με τους Αρκάδες να “καίγονται” για βαθμούς όπως φυσικά και η ΑΕΚ, η οποία κάνει τα πάντα για να μείνει εκτός πλέι οφ και εκτός Ευρώπης.