AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση και νίκη θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοπ στην κατρακύλα των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει να βγάλει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Cosmote Sport 1), να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αργύρης Γιαννίκης γνωρίζει πως παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει κόντρα σε μια πολλή καλή και επικίνδυνη ομάδα θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εκτός βρίσκεται ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται ακόμα με το γόνατο του, λόγω υγρού, και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ενώ θα απουσιάσει και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος παρ’ ότι ανέβασε ρυθμούς τις δύο τελευταίες ημέρες, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί εν όψει Παναθηναϊκού. Εκτός, βεβαίως, είναι και ο Αντρέ Σιμόες με κάρτες αλλά και ο ανέτοιμος Κώστας Γαλανόπουλος.

Έτσι λοιπόν μια πιθανή 11άδα βάσει των δοκιμών που έχουν γίνει στα Σπάτα είναι με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια. Βράνιες και Τζαβέλλας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά. Σάκχοφ και Σιμάνσκι τα δύο αμυντικά χαφ στη μεσαία γραμμή. Γκαρσία και Τσούμπερ στα άκρα, ο Άμραμπατ σε ρόλο δεκαριού και ο Ανσαριφάρντ στην επίθεση.