AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ, 6-5 το Περιστέρι

Με 6-5 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Περιστερίου στην πρεμιέρα της Β’ Φάσης του Group 2 της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών, στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Οι «κιτρινόμαυροι» με σπουδαία εμφάνιση, έφτασαν στο τρίποντο κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα και έδειξαν τα… δόντια τους για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με σκληρές άμυνες και τους δύο τερματοφύλακες να τα δίνουν όλα. Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας πραγματοποίησε αν όχι την καλύτερη, μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με το σκουφάκι της ΑΕΚ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τριπόντου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, σκορ το οποίο διατηρήθηκε έως το μέσο του δεύτερου οκταλέπτου. Το Περιστέρι έφερε το ματς στα ίσια στο τρίτο οκτάλεπτο (3-3), με τους «κιτρινόμαυρους» να ανατρέπουν την κατάσταση στην τελευταία περίοδο. Η «Ένωση» πήρε κεφάλι στο σκορ με 5-3 και 6-4. Η ομάδα του Περιστερίου μείωσε σε 6-5, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το σκορ μέχρι τέλους, κατακτώντας μία μεγάλη νίκη!

ΑΕΚ – ΓΣ Περιστερίου 6-5
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 1-2, 3-2.
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σταματίου, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.