AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Το δίκαιο και σωστό: Η ΑΕΚ ζήτησε δια βίου εξαίρεση των διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (video)

Οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο χάντμπολ προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να μην κερδίσουν οι κιτρινόμαυροι. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με την Ένωση να επικρατεί με 29-27. Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του τμήματος, κ. Παπασταμάτης εξέφρασε τα παράπονά του ζητώντας το πιο απλό: σεβασμό!

Σήμερα η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία χειροσφαίρισης ζητώντας τη δια βίου εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τα παιχνίδια της ομάδας, αναρτώντας κι ένα βίντεο από τη διαιτητική σφαγή.

«Η ΑΕΚ δεν διαμαρτύρεται όπως κάνουν άλλοι για τα μάτια του κόσμου, αλλά όταν θεωρεί κι όταν βλέπει όλος ο κόσμος ότι θίγονται τα συμφέροντα της, οι επενδύσεις της και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και του χάντμπολ γενικότερα», αναφέρεται στη θέση του τμήματος της ΑΕΚ.

Όπως σημείωσαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, μετά τον αγώνα κατευθύνθηκε προς τη γραμματεία και χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι ανέφερε τα εξής: «Θα σας μάθω εγώ να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα».