AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δεύτερη σερί νίκη για τις γυναίκες της ΑΕΚ, επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη κατέκτησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στα Σούρμενα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Οι «κιτρινόμαυρες», που είχαν επικρατήσει και των Σειρήνων Γρεβενών την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκονται σε ανοδική πορεία και δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματά τους με τον νέο προπονητή, Νίκο Κωτσοβό. Να θυμίσουμε και πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος» είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον Αστέρα στην Τρίπολη.

H «Ένωση» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 11ο λεπτό βρέθηκε προηγούμενη στο σκορ. Η ΑΕΚ είχε κερδίσει ένα φάουλ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής. Η Τζουτζουράκη ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν εξαιρετική και νίκησε την γκολκίπερ του Αστέρα. Στο 33’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ. Η πίεση ψηλά βγήκε σε καλό για τον «Δικέφαλο», καθώς έγινε το κλέψιμο. Η Νίκα με μία μαγική κάθετη πάσα στην Κόλλια «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Αστέρα, με την αρχηγό της ΑΕΚ να διπλασιάζει τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων».

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας βγήκε με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσει. Ωστόσο, η ΑΕΚ στάθηκε άψογα αμυντικά, ενώ μάλιστα είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 77’ και έπειτα από κλέψιμο της Ξυλούρη, η Ίβιτς βγήκε στην αντεπίθεση. Έκανε μία κούρσα πολλών μέτρων, έφθασε στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από την κίπερ της ομάδας της Τρίπολης.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0