AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για την ΑΕΚ Β από την Κηφισιά

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Κηφισιά στον εκτός έδρας αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Τετέι και Φελίπε και η ΑΕΚ μείωσε στο 69′ με τον Ευθύμη Χριστόπουλο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μία μέρα αργότερα από το προκαθορισμένο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου εξαιτίας του χιονιού, με την Κηφισιά να χαμογελά και να φτάνει τους 19 βαθμούς, ούσα 8η. Ταυτόχρονα, υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, με το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να μένει στη 2η θέση και στο -3 πλέον από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Να, Παπασάββας, Ντοριβάλ, Φελίπε (66′ Παυλάκης) Οικονομίδης (66′ Βαζ) Καλλέργης (88′ Τόλιος) Τετέι (82′ Κουιρουκίδης)

ΑΕΚ B: Γκίνης, Σταμούλης (77′ Γιαννούτσος) Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (77′ Ραντόνια) Ρουκουνάκης (65′ Γκολφίνος) Γερολέμου, Χριστόπουλος Ευθ., Γερολέμου, Αμούρ (65′ Γκαρσία) Ιατρούδης.