AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σκέψη του Γιαννίκη για Μισλέν ως αριστερό μπακ και το 4-2-3-1

Το απόγευμα (17:15) της Κυριακής η ΑΕΚ υποδέχεται το Βόλο στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Super League, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών και ψάχνει τον τρόπο να τα αντιμετωπίζει απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει ότι μπορεί να του κάνει τη ζημιά.

Στο κιτρινόμαυρο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Μάνταλος – Άμραμπατ, οι τρεις Ιρανοί διεθνείς Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, το πιθανότερο και ο Σιμόες με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και οι γνωστοί απόντες Γαλανόπουλος – Λάτσι.

Με τα παραπάνω δεδομένα που διαμορφώνονται και με βάσει τις τελευταίες δοκιμές που έχουν υπάρξει στις προπονήσεις από τον Αργύρη Γιαννίκη, όλα δείχνουν πως πάμε σε διάταξη 4-2-3-1 και το κενό στα αριστερά της άμυνας θα καλυφθεί όχι με τον Μιτάι που θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά με έναν δεξιοπόδαρο μπακ και πιθανότατα τον Μισελέν που θα παίξει με ανάποδο πόδι.

Έτσι λοιπόν μία σκέψη για την 11άδα είναι η εξής: Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, οι Τζαβέλλας – Μήτογλου ή Βράνιες στα στόπερ, ο Ρότα δεξιά, ο Μισλέν αριστερά, οι Λε Ταλέκ – Σιμάνσκι στον άξονα, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη με την χρησιμοποίηση Σβάρνα στα χαφ, ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή του Σάκχοφ. Από κει και πέρα ο Γέβτιτς θα είναι σε ελεύθερο ρόλο ως 10άρι, οι Γκαρσία (δεξιά) – Τσούμπερ (αριστερά) στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση μην τυχόν προκύψει κάποιο απρόοπτο.