AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν Στάνκοβιτς και Βράνιες, περιμένει Αραούχο και Μισλέν ο Γιαννίκης

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση που πήρε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να μην ενδώσει στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για πλαφόν 1000 ατόμων στα γήπεδα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις επιστροφές των Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώτος είναι και πάλι σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο γόνατό του και αποτελεί μία επιπλέον λύση για την εστία της ΑΕΚ, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα πάντως να τα πηγαίνει περίφημα σε όσα ματς αγωνίστηκε. Όσον αφορά τον Βόσνιο; Εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του κι επιστρέφει.

Αντιθέτως, ο 41χρονος τεχνικός του Δικεφάλου θα πρέπει να κάνει λίγες ώρες υπομονή για να μάθει αν οι Σέρχιο Αραούχο και Κλεμάν Μισλέν θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο δεύτερο στον αριστερό μηρό. Επίσης αναμένονται τα κρίσιμα τεστ κορωνοϊού για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν νέες απώλειες. Υπενθυμίζεται πως εκτός του τελευταίου αγώνα ήταν οι Τσούμπερ, Ρότα, Τάνκοβιτς και Μιτάι, όπως κι ο Γαλανόπουλος που ακόμη χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει.