ΣΚΕΨΕΙΣ

Εφιάλτης έχει γίνει η ΑΕΚ στον Λουτσέσκου

Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα. Το πρώτο φάουλ δηλώσεων του Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν έρχεται στις 19/1/2022. Μπορώ να το πω και κατόρθωμα. Πρέπει να πάλευε με τον εαυτό του πως κρατιόταν τόσο καιρό. Ο… σκουφάτος προπονητής έπρεπε να βρει κάτι να πει για την ΑΕΚ και την πέταξε… Η ΑΕΚ έπαιξε ως μικρή ομάδα! Δηλαδή ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας επί Σαββίδη πως έπαιξε; Ήταν καλύτερος; Ούτε καν!

Ξέρετε αυτές οι δηλώσεις μου θυμίζουν αυτόν που λέει πως τώρα πρέπει να πούμε μια μ### γιατί τα πράγματα δυσκόλεψαν. Την είπες Ραζβάν! Και αφού την είπες θα τα ακούσεις.

Πόσο χαίρομαι που η ΑΕΚ έχει γίνει εφιάλτης στον Λουτσέσκου δεν λέγεται. Θα ξυπνάει και θα κοιμάται με την ΑΕΚ. Θα περπατάει και θα σκέφτεται την ΑΕΚ. Θα αναπνέει και θα βλέπει μπροστά του την ΑΕΚ. ΜΟΝΟ την ΑΕΚ!!! Του έμεινε τραύμα. Πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ!!!

Ο Λουτσέσκου είναι αυτός που είναι. Όλοι τον ξέρουμε. Δεν τον μάθαμε τώρα. Αυτό που με ανησυχεί και μου προκαλεί εκνευρισμό είναι πως τον ήξεραν στην ΑΕΚ από το 2018 κι όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να τον φέρει στην ομάδα το καλοκαίρι, δίνοντάς του τα κλειδιά. Τον ρώτησε μάλιστα όπως εξομολογήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ σε κάποιους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στα Σπάτα αν θα πάει σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα κι εκείνος του είπε όχι! Ω του θαύματος πήγε στον ΠΑΟΚ. Στη μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να πάει – θα πω εγώ – διότι μόνο εκεί ταιριάζουν τα χνώτα του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μελισσανίδης χαρακτήρισε όλους εμάς που δεν θέλαμε τον… σκουφάτο προπονητή μ### νομίζοντας πως η ΑΕΚ του ανήκει. Ξεχνώντας βέβαια τις αρχικές του δηλώσεις όταν ο κόσμος του έδινε τα κλειδιά της ΠΑΕ (γιατί ο κόσμος του τα έδωσε με την ανοχή να ρίξει την ομάδα στη Γ Εθνική με το όνειρο του γηπέδου) ότι η ΑΕΚ δεν έχει ιδιοκτήτες, αλλά μεγαλομέτοχος είναι ο κόσμος. Πολλά έχει ξεχάσει στην πορεία… Anyway…

Χθες οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν απαράδεκτοι. Τι να το κάνω εγώ το παίξαμε καλά και δείξαμε αντίδραση. Η δουλειά δεν έγινε. Η ΑΕΚ έπρεπε να βάλει δύο γκολ και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από χθες στην Τούμπα. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Ας ελπίσω ότι έστω και αργά στη ρεβάνς να έρθει η πρόκριση…