AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγάζει αντίδραση και «σφραγίζει» τη νίκη στους «8» του Κυπέλλου

Με… απόθεμα τη νίκη (4-0) στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δίνει σήμερα το απόγευμα (19:00) τη ρεβάνς απέναντι στην Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι θα γίνει στο «Μιχ. Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή (τηλεοπτική κάλυψη Cosmote Sport 1). Η πρόκριση έχει ήδη κριθεί όταν η ΑΕΚ σκόραρε τέσσερις φορές με τους (52′ Ανσαριφάρντ, 57′ Σβάρνα, 70′ Τάνκοβιτς, 74′ Χατζισαφί).

Ο Αργύρης Γιαννίκης που ανανέωσε προχθές τη συνεργασία του με την Ένωση μέχρι το 2024 αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με λιγότερο χρόνο, ενώ θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα (1-2)-πισωγύρισμα από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ως είθισται στους εντός Αττικής αγώνες της, το πρωί της Πέμπτης θα κάνει «ενεργοποίηση», στα Σπάτα κι εν συνεχεία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού ματς. Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σιμόες, Βράνιες, Σιμάνσκι, Μιτάι, Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος. Στην αποστολή του Δικεφάλου είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ Β’ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μια πιθανή 11άδα φαίνεται να είναι η εξής: Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γκαρσία, Γέβτιτς, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ.